*|MC:SUBJECT|*MEDIA ALERT 2024-01-26

Pokémon Trading Card Game: Expansionen Scarlet & Violet—Paldean Fates Expansion släpps idag, och presenterar återkomsten av Shiny Pokémon

Idag har Pokémon Company International släppt den senaste expansionen av det bästsäljande Pokémon Trading Card Game, Scarlet & Violet—Paldean Fates, som finns tillgänglig från och med idag hos deltagande återförsäljare världen över.
 
Med inspiration från de populära expansionerna Hidden Fates och Shining Fates presenterar expansionen Scarlet & Violet—Paldean Fates  återkomsten av Pokémon till Pokémon TCG med Pokémon från Paldea-regionen. Tränare kan samla och strida mot över 130 Shiny Pokémon, inklusive Shiny Pikachu, Shiny Ceruledge, Shiny Tinkaton, Shiny Dondozo, Shiny Tatsugiri och fler. Dessutom introducerar expansionen Shiny Tera Pokémon ex – med Charizard ex, Forretress ex och Espathra ex – såväl som fler Ancient och Future Pokémon ex.
 
Utvalda Shiny Pokémon i Scarlet & Violet – Paldean Fates kommer att visas i Full Art-stil, som avslöjar en ny sida av fansens favoritPokémon i Shiny-format. Dessutom kommer utvalda Pokémon ex finnas tillgängliga som hypersällsynta kort med en ny och unik folieeffekt.
 
Följande produkter från Scarlet & Violet—Paldean Fates finns nu tillgängliga:

  • Scarlet & Violet—Paldean Fates Elite Trainer Box: innehåller nio Scarlet & Violet—Paldean Fates booster pack, ett sällsynt Shiny Mimikyu-kampanjkort och en mängd andra speltillbehör. 
  • Scarlet & Violet—Paldean Fates Tech Sticker Collection: Innehåller tre Scarlet & Violet—Paldean Fates booster pack; ett Shiny-kampanjkort med Fidough, Maschiff eller Greavard och ett stort klistermärke som ger din laptop, surfplatta eller andra enheter ett mer personligt utseende.

Tränare kan också se fram emot dessa produkter som kommer lanseras snart:

  • Scarlet & Violet – Paldean Fates Mini-plåtask (tillgänglig 9 februari 2024): Innehåller två Scarlet & Violet – Paldean Fates booster pack, ett ark med klistermärken och ett kort som matcher plåtasken, med Maushold, Smoliv, Tinkatink, Finizen eller Flamigo.
  • Scarlet & Violet – Paldean Fates Plåtask (tillgänglig 9 februari 2024): Innehåller fyra Scarlet & Violet – Paldean Fates booster pack och ett Shiny Pokémon ex-kampanjkort med Tera Charizard ex, Great Tusk ex eller Iron Treads ex.
  • Scarlet & Violet – Paldean Fates Premiumsamling (tillgänglig 9 februari 2024): Innehåller åtta Scarlet & Violet – Paldean Fates booster pack, två Shiny-kampanjkort, ett Shiny Pokémon ex-kampanjkort med Meowscarada ex, Skeledirge ex eller Quaquaval ex, ett motsvarande Shiny Pokémon ex-jumbokort, och ett ställ för tre kort med medföljande ställ. 
  • Scarlet & Violet – Paldean Fates Booster-paket (tillgänglig 23 februari 2024): Innehåller sex Scarlet & Violet – Paldean Fates booster pack.

Dessutom är Scarlet & Violet—Paldean Fates tillgängligt digitalt via Pokémon TCG Live-appen för iOS, Android, macOS och Windows-enheter. Tränare kan samla och strida med Shiny Pokémon, och vid inloggning kommer stridspasset för Scarlet & Violet—Paldean Fates att belöna spelare med en ny kortlek med Lugia VSTAR. Spelare kan också låsa upp en ytterligare premiumkortlek med Gardevoir ex genom att lösa in kristaller de tjänar genom att slutföra dagliga utmaningar.
 
För att läsa mer om Pokémon TCG, gå till Pokemon.com/TCG.


Watch Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Paldean Fates Trailer here:
https://youtu.be/b-NtagWx3Nw?si=s1ddgsc3czNeGRPw

For more information, please contact:
Isabell Rydén
iry@mi5communications.com
+46 73 073 96 19Mi5 Communications | Stigbergsliden 5 | 414 63 Gothenburg | Sweden

Twitter

Instagram

LinkedIn

Email

Website

Copyright © 2024 Mi5 Communications, All rights reserved.
You are receiving this email because you are signed up for press information from Mi5 Communications.

Update your preferences Unsubscribe from this list.
 This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*pressrelease@mi5communications.com

Categories: Pressrelease