*|MC:SUBJECT|*PRESS RELEASE 2023-09-29

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodian ensimmäinen maailmanlaajuinen esittelyversio julkaistaan Steam Next Festin aikaan 9.–16. lokakuuta 

Lumoava ja tarinallinen musiikkiseikkailu julkaistaan PC:lle ja konsoleille alkuvuodesta 2024 

Norjalainen studio Hyper Games ja ruotsalainen julkaisija Raw Fury ovat iloisia saadessaan ilmoittaa, että Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia saa ensimmäisen maailmanlaajuisen esittelyversionsa Steam Next Festin aikaan! Pelaajat voivat 9.–16. lokakuuta alkaen tutustua pelin tarinan ensimmäisiin osiin Erämaan kiehtovalla alueella.  

Koe kauniisti luotu ja pohjoismaista tyyliä huokuva peli, joka herää eloon tunnetun suomalaiskirjailija Tove Janssonin elävään ja rakastettuun Muumi​laaksoon​​ sijoittuvien tarinoiden, tunteiden ja melankolisen tunnelman myötä. Peli ja esittelyversio tarjoavat kaikenikäisille sopivan pelikokemuksen, joka yhdistää avoimen maailman pulmia, hiiviskelyä ja melodisia elementtejä. 

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia on tarinoiden täyttämä musiikkiseikkailu, jossa Nuuskamuikkunen entisöi laaksoa ja auttaa sitä kodikseen kutsuvia veikeitä ja unohtumattomia hahmoja ja otuksia. Muumilaaksoon on ilmestynyt joukko kammottavia puistoja, jotka häiritsevät sen maisemaa ja luonnonharmoniaa. Pääset Nuuskamuikkusena harhauttamaan konstaapeleita, irrottamaan kylttejä ja kaatamaan väärin asetettuja patsaita, kun yrität palauttaa luonnon ja asukkien kodit entiselleen ja estää samalla uutteran puistonvartijan suunnitelmat… 

Pääominaisuudet: 

  • Astu mukavaan ja tarinalliseen seikkailupeliin, joka sisältää upeaa satukirjataidetta.  

  • Aja niuho puistonvartija ja hänen kammottavat puistonsa pois Muumilaaksosta luotettavan huuliharppusi, pienen hiiviskelyn ja matkalla tapaamiesi ystävien avustuksella. 

  • Tapaa yli 50 ihastuttavaa hahmoa ja olentoa, jotka kutsuvat Muumilaaksoa kodikseen. 

  • Koe tarinallinen peli ja monia ihastuttavia tarinoita ja tehtäviä yhdessä Tove Janssonin ​rakastettujen hahmojen kanssa. 

  • Tutki Muumilaakson avointa maailmaa ja selvitä laakson tapahtumia ratkaisemalla musiikillisia ja ympäristöllisiä pulmia matkan varrelta. 

  • Sukella musiikin ja melodioiden kauniiseen äänimaisemaan, joka on luotu yhteistyössä Sigur Rósin kanssa. 

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia -pelin voi asettaa nyt toivelistalle Steamissa. Peli julkaistaan PC:lle ja konsoleille alkuvuodesta 2024. Lisää tietoa löytää viralliselta verkkosivustolta ja liittymällä sen Discord-yhteisöön. 

Download Press kit here

Hyper Games 
Hyper Games on Oslossa päämajaansa pitävä itsenäinen, palkintoja voittanut videopelistudio. He tekevät ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia pelejä huippuluokan pelimekaniikoilla ja personaalisilla visuaalisilla tyyleillä. Heidät tunnetaan tähän mennessä peleistä kuten Mørkredd ja Eggggg, ja työn alla on nyt Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia -peli. 

Studio: www.hypergames.no 
Twitter: @hypergames 

Moomin Characters  
Moomin Characters Oy Ltd on kaikkien Muumi-hahmojen virallinen tekijänoikeuksien haltija. Kaikki Muumilaakson hahmot on maailmanlaajuisesti rekisteröity tavaramerkki. Muumit ovat suomenruotsalaisen kirjailija/taitelija Tove Janssonin vuosien 1945 ja 1980 välillä kirjoittamien kirjojen ja sarjakuvien päähahmoja. Ne ovat yksi Suomen suurimpia vientituotteita, ja niillä on maailmanlaajuinen fanikunta. 

Tove Jansson (1914–2001) ja hänen veljensä Lars Jansson perustivat yhtiön 1950-luvulla hallinnoimaan Muumien tekijänoikeuksia, ja se on edelleen perheenjäsenten hallinnassa. Rights and Brands on yhtiön maailmanlaajuinen lisensointiagentti. 

Sivusto: moomin.com 

© Moomin Characters™ 

Raw Fury 
Raw Fury on pieni indie-julkaisija, jonka Jonas Antonsson, Gordon Van Dyke ja David Martinez perustivat vuonna 2015. Emme välitä peligenreistä tai pelimekaniikoista. Välitämme kokemuksista ja tunteista. Haluamme auttaa pelinkehittäjiä luomaan taianomaisia kokemuksia. 

Sivusto: rawfury.com 
Twitter: twitter.com/rawfury 
Discord: discord.gg/rawfury 

For more information, please contact:
Axel Fälth
af@mi5communications.comMi5 Communications | Stigbergsliden 5 | 414 63 Gothenburg | Sweden 

Twitter

Instagram

LinkedIn

Email

Website

Copyright © 2023 Mi5 Communications, All rights reserved.
You are receiving this email because you are signed up for press information from Mi5 Communications.

Update your preferences Unsubscribe from this list.
 This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*pressrelease@mi5communications.com

Categories: Pressrelease