*|MC:SUBJECT|*MEDIA ALERT 2023-09-01

POKÉMON UTVECKLAR HALLOWEEN-SÄSONGEN TILL POKÉWEEN OCH INLEDER IDAG MED POKÉMON TRADING CARD GAME: TRICK OR TRADE BOOSTER-PAKETET

The Pokémon Company International bjuder in tränare att fira Pokéween denna kusliga säsong med lanseringen av årets Pokémon Trading Card Game (TCG): Trick or Trade BOOster-paketet, som nu finns tillgängligt hos deltagande återförsäljare.
 
Trick or Trade BOOster-paketet innehåller ett sortiment av miniboosterförpackningar som ger barn och föräldrar ett roligt alternativ till godis när de ska fira bus eller godis. Varje Trick or Trade BOOster-paket innehåller tre kort från Pokémon TCG – utsmyckade med en Pikachu jack-o’-lantern-stämpel – och har ett nytt sortiment för 2023, inklusive fansens favoritpokémon Pikachu och Mimikyu.
 
“Det bästsäljande Pokémon Trading Card Game fortsätter att vara ett av de mest eftertraktade föremålen bland barn och familjer”, säger Barry Sams, direktör för Pokémon Trading Card Game på The Pokémon Company International. “Efter framgångarna med Trick or Trade BOOster-paketet 2022 i USA, kan de som gillar bus eller godis inte bara se fram emot att få Pokémon TCG som Halloween-klapp i år igen, utan de kan också fira Pokéween på en mängd olika sätt när vi fortsätter att närma oss den spöklika säsongen i hela varumärket.”
 
För mer information och för att hålla sig uppdaterad kan tränare besöka Pokemon.com/Pokeween, som kommer att uppdateras för Pokéween 2023 i början av oktober. Fans kan också delta i firandet genom att använda #Pokeween online.
 
För att läsa mer om Pokémon TCG, gå till Pokemon.com/TCG.

For more information, please contact:
Isabell Rydén
iry@mi5communications.com
+46 73 073 96 19Mi5 Communications | Stigbergsliden 5 | 414 63 Gothenburg | Sweden

Twitter

Instagram

LinkedIn

Email

Website

Copyright © 2023 Mi5 Communications, All rights reserved.
You are receiving this email because you are signed up for press information from Mi5 Communications.

Update your preferences Unsubscribe from this list.
 This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*pressrelease@mi5communications.com