*|MC:SUBJECT|*MEDIA ALERT 2023-08-14

De bästa Pokémon-spelarna i världen har korats på Pokémon World Championships 2023

Nya spelmekanismer presenteras för Pokémon Trading Card Game
 
Under evenemanget gjordes flera offentliggöranden. Bland annat presenterades uppdateringar för Pokémon UNITE, den animerade serien “Pokémon: Path to the Peak” och man avslöjade att 2024-års världsmästerskapet ska hållas i Honolulu och hur man kan stödja hjälpinsatserna med skogsbränderna i Hawaii

2023-års världsmästerskap i Pokémon som hålls av The Pokémon Company International avslutades igår efter tre dagar av intensiva matcher och vänskaplig konkurrens i japanska Yokohama. De bästa tränarna från hela världen deltog i det årliga evenemanget för att tävla om mästerskapsplaceringar i Pokémon-spel och Pokémon Trading Card Game (TCG). Årets evenemang inkluderade videospelen Pokémon Scarlet och Pokémon Violet, Pokémon TCG, Pokémon GO samt Pokémon UNITE. Fler än 10,000 spelare och fans från hela världen samlades i PACIFICO Yokohama Convention Center för världens mest prestigefulla Pokémon-evenemang. Vinnarna i de olika grenarna hittar du här
 
Förutom att kröna årets bästa Pokémon-spelare avslöjades nya lanseringar och annat kul för hela varumärket. Höjdpunkterna inkluderar: 
 

ACE SPEC-kort med Ancient och Future Pokémon finns snart ute för Pokémon Trading Card Game  
Under avslutningsceremonin den 13 augusti presenterade The Pokémon Company också nya kort och spelmekanismer för sitt populära Pokémon TCG. I början av hösten 2023 kan tränare se fram emot Ancient och Future Pokémon i Pokémon TCG, inklusive Roaring Moon-exemplar, Iron Valiant-exemplar och sällsynta illustrerade versioner av Brute Bonnet och Iron Moth. Dessutom återkommer ACE SPEC-korten, vilka introducerades första gången i Black & White-serien, i standardformat under 2024. Mer information om detta kommer vid ett senare tillfälle.

”Pokémon: Path to the Peak”
The Pokémon Company International lanserade en ny animerad serie med namnet ”Pokémon: Path to the Peak” under en specialvisning den 11 augusti under 2023-års världsmästerskap i Pokémon. I denna nya serie får tittarna följa Ava och hennes Pokémon Oddish, på deras resa för att nå världstoppen när de tävlar i Pokémon Trading Card Game. Fans världen över kan titta på det första avsnittet nu på Pokémons officiella YouTube-kanal
 

Platsen för 2024-års världsmästerskapet

Platsen för 2024-års världsmästerskap i Pokémon presenterades också under söndagskvällens ceremoni. Tränare från hela världen kan se fram emot nästa spännande världsmästerskap i Pokémon i Honolulu på Hawaii.
 
“Våra tankar går till alla som har blivit påverkade av de förödande bränderna i Hawaii”, berättar Colin Palmer, vd för Premier Events på The Pokémon Company International. “Vår prioritet är att hjälpa barn, familjer, och deras drabbade samhällen. För att stödja hjälpinsatserna, skänker The Pokémon Company International en omedelbar monetär donation på $200,000 till alla sina partners på GlobalLiving genom deras Hawaii Wildfire Relief Fond
 
För att veta mer om GlobalGiving’s lokala stödhjälpsinstatser och vara med att stödja arbetet, besök GlobalGiving.org/Pokemon
 
Dessutom kommer The Pokémon Company International också att matcha anställdas donationer tillägnade Hawaii’s hjälpinsatser för skogsbränderna.
 
För mer information om Play! Pokémon, gå till: https://www.pokemon.com/uk/play-pokemon

Om Pokémon
Pokémon Company International är ett dotterbolag till Pokémon Company i Japan och har hand om bolagets tillgångar utanför Asien med ansvar för varumärkesförvaltning, licensiering och marknadsföring, Pokémon Trading Game, den animerade TV-serien, hemunderhållning och Pokémons officiella webbplats. Pokémon lanserades i Japan 1996 och är idag ett av världens mest populära underhållningsvarumärken för barn. För mer information, besök www.pokemon.co.uk.

For more information, please contact:
Isabell Rydén
iry@mi5communications.com
+46 73 073 96 19Mi5 Communications | Stigbergsliden 5 | 414 63 Gothenburg | Sweden

Twitter

Instagram

LinkedIn

Email

Website

Copyright © 2023 Mi5 Communications, All rights reserved.
You are receiving this email because you are signed up for press information from Mi5 Communications.

Update your preferences Unsubscribe from this list.
 This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*pressrelease@mi5communications.com

Categories: Pressrelease