*|MC:SUBJECT|*PRESS RELEASE 2024-03-07

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia on nyt saatavana 
PC:lle ja Nintendo Switchille

TUKHOLMA – 7.3.2024 – Ruotsalainen julkaisija Raw Fury ja norjalainen studio Hyper Games julkaisivat tänään kovasti odotetun ja kodikkaan musiikillisen Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia -seikkailunsa PC:lle ja Nintendo Switchille maailmanlaajuisesti. 

Tunnetun kirjailija Tove Janssonin rakastetuista teoksista inspiraatiota ammentava Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia laajentaa muumien ihanaa maailmaa tarjoten tarinoiden sekä hahmojen faneille uuden seikkailun tutkittavaksi ja muumien maailman uusille tulokkaille täydellisen johdannon. Pelaajat kutsutaan palauttamaan harmonia pelin huolella luotuun maailmaan, kun he lähtevät mukavalle matkalle täynnä ajatuksia herättäviä tarinoita ja koskettavia hetkiä.

Raw Fury ja Hyper Games aikovat tuoda Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia -pelin Android- ja iOS-laitteille myöhempänä ajankohtana.


Katso julkaisutraileri täältä
Lehdistöpaketti

“Hyper Gamesin tiimi on osoittanut ymmärtävänsä muumien maailmaa ja tavaramerkkiä erittäin syvällisesti”, toteaa Moomin Charactersin toimitusjohtaja Roleff Kråkström. ”He halusivat alusta lähtien luoda pelin sekä aikuisille että lapsille ja osoittivat ymmärtävänsä alkuperäistarinoiden syvällisempiä tasoja, jotka he ovat herättäneet kauniilla tavalla eloon.”

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia on tarinoiden täyttämä musiikkiseikkailu, jossa Nuuskamuikkunen entisöi laaksoa ja auttaa sitä kodikseen kutsuvia veikeitä ja unohtumattomia hahmoja ja otuksia. Muumilaaksoon on ilmestynyt joukko kammottavia puistoja, jotka häiritsevät sen maisemaa ja luonnonharmoniaa. Pääset Nuuskamuikkusena harhauttamaan konstaapeleita, irrottamaan kylttejä ja kaatamaan väärin asetettuja patsaita, kun yrität palauttaa luonnon ja asukkien kodit entiselleen ja estää samalla uutteran puistonvartijan suunnitelmat.

Pääominaisuudet

  • Hyppää lämminhenkiseen ja tarinoiden täyttämään seikkailupeliin, joka on luotu satukirjojen tyyliin.
  • Aja niuho puistonvartija ja hänen kamalat puistonsa pois Muumilaaksosta luotettavan huuliharppusi, hiiviskelyn ja matkalla tapaamiesi ystävien avulla.
  • Tapaa yli 50 ihastuttavaa hahmoa ja olentoa, jotka kutsuvat Muumilaaksoa kodikseen.
  • Koe kertomuksellinen peli ja ihastuttavia Tove Janssonin hahmojen tähdittämiä tarinoita ja tehtäviä.
  • Tutki Muumilaakson avointa maailmaa ja ratkaise matkan varrella musiikki- ja ympäristöpulmia selvittääksesi mitä laaksolle on tapahtumassa.
  • Sukella kauniiseen äänimaailmaan, jonka musiikki ja melodiat on sävelletty yhteistyössä Sigur Rósin kanssa.

Hyper Games

Hyper Games on Oslossa päämajaansa pitävä itsenäinen ja palkintoja voittanut videopelistudio. He luovat ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia pelejä huippuluokan pelimekaniikalla ja erottuvalla taidetyylillä. Hyper Games tunnetaan tähän mennessä peleistä kuten Mørkredd ja Eggggg, ja työn alla on nyt Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia -peli.

Studio: www.hypergames.no
Twitter: @hypergames

Moomin Characters

Moomin Characters Oy Ltd on kaikkien Muumit-hahmojen virallinen tekijänoikeuksien haltija. Kaikki Muumilaakson hahmot ovat maailmanlaajuisesti rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muumit ovat suomenruotsalaisen kirjailija/taitelija Tove Janssonin vuosien 1945 ja 1980 välillä kirjoittamien kirjojen ja sarjakuvien päähahmoja. Ne ovat yksi Suomen suurimpia vientituotteita, ja niillä on maailmanlaajuinen fanikunta.

Tove Jansson (1914–2001) ja hänen veljensä Lars Jansson perustivat yhtiön 1950-luvulla hallinnoimaan Muumien tekijänoikeuksia, ja se on edelleen perheenjäsenten hallinnassa. Rights and Brands on yhtiön maailmanlaajuinen lisensointiagentti.

Sivusto: moomin.com

Instagram: @moominofficial

Tiktok: @moominofficial

Youtube: @Moominofficial

© Moomin Characters™

Raw Fury

Raw Fury on pieni indie-julkaisija, jonka Jonas Antonsson, Gordon Van Dyke ja David Martinez perustivat vuonna 2015. Emme välitä peligenreistä tai pelimekaniikoista. Välitämme kokemuksista ja tunteista. Haluamme auttaa pelinkehittäjiä luomaan taianomaisia kokemuksia.

Sivusto: rawfury.com
Twitter: twitter.com/rawfury
Discord: discord.gg/rawfury

Median yhteystiedot

fortyseven communications palvelee Raw Furyn puolesta

rawfury@fortyseven.com

For more information, please contact:
Albin Sandberg
as@mi5communications.comMi5 Communications | Stigbergsliden 5 | 414 63 Gothenburg | Sweden 

Twitter

Instagram

LinkedIn

Email

Website

Copyright © 2024 Mi5 Communications, All rights reserved.
You are receiving this email because you are signed up for press information from Mi5 Communications.

Update your preferences Unsubscribe from this list.
 This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*pressrelease@mi5communications.com

Categories: Pressrelease