*|MC:SUBJECT|*MEDIA ALERT 2024-01-11

Nya Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet – Temporal Forces återinför ACE SPEC-kort

The Pokémon Company International meddelade idag att nästa expansion av det bästsäljande Pokémon Trading Card Game (TCG), Scarlet & Violet – Temporal Forces, kommer att lanseras hos återförsäljare i hela världen från och med 22 mars 2024.
 
ACE SPEC-kort, som först introducerades i Black & White-serien, återinförs nu i Pokémon TCG, i Scarlet & Violet – Temporal Forces, vilket meddelades under Pokémon World Championships 2023. ACE SPEC-korten har kraftfulla förmågor, men varje kortlek kommer att begränsas till ett ACE SPEC-kort per lek.Dessutom kommer ACE SPEC-korten i Scarlet & Violet – Temporal Forces att ha en ny iögonfallande design i magenta samt kan visas som Trainer- eller Special Energy-kort.
 
Den kommande expansionen innehåller även nya Pokémon, inklusive Walking Wake och Iron Leaves, som ursprungligen introducerades i videospelen Pokémon Scarlet och Pokémon Violet.Tränare kommer även att få se Pokémon- och Trainer-kort med Ancient och Future Pokémon, samt fler typskiftade Tera Pokémon ex.
 
Anmärkningsvärda kort från expansionen är bland annat:

  • Sju ACE SPEC-Trainerkort och Special Energy-kort
  • 13 Pokémon ex och två Tera Pokémon ex
  • 22 sällsynta illustrationer av Pokémon
  • 10 specialsamlingar av sällsynta illustrationer av Pokémon och Supporter-kort
  • Sex hypersällsynta guldetsade kort

 
Tränare kan se fram emot att hitta Scarlet & Violet – Temporal Forcesi booster packs, elittränarboxar och specialsamlingar hos deltagande återförsäljare världen över.
 
Dessutom kommer tränare att kunna spela Scarlet & Violet – Temporal Forcesdigitalt via Pokémon TCG Live-appen för iOS-, Android-, macOS- och Windows-enheter den 21 mars 2024, innan den fysiska versionen släpps. Tränare kan samla på och strida med nya ACE SPEC-kort samt få bonusar i spelet när de loggar in i appen.
 
För att läsa mer om Pokémon TCG, gå till Pokemon.com/TCG.

For more information, please contact:
Isabell Rydén
iry@mi5communications.com
+46 73 073 96 19Mi5 Communications | Stigbergsliden 5 | 414 63 Gothenburg | Sweden

Twitter

Instagram

LinkedIn

Email

Website

Copyright © 2024 Mi5 Communications, All rights reserved.
You are receiving this email because you are signed up for press information from Mi5 Communications.

Update your preferences Unsubscribe from this list.
 This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*pressrelease@mi5communications.com

Categories: Pressrelease